KONTAKT PRAHA

Prodejna Praha - Národní třída 9
obsluha výdejny 776 030 228
Po -Pá: 12 -19 hod
tel: 778 088 158
napište nám
Provozovatel: IČ 28889878
Rozvoz po dohodě

Servis - Služby

arr3Výdejna Praha 1 - osobní převzetíNárodní číslo 9 - výdejní místo - Otevřeno Prodejna s výdejnou Praha 1:je k dispozici... arr3Prodejna v centru městaSrdečně všechny zveme do naší medovníkové prodejny, kde po celý týden nabízíme čerstvé dorty přímo z... arr3Dárky na jinou adresu Praha - i dort jako překvapení nebo dárekJednoduchá pravidla a podmínky dopravy po Praze - dorty jako dárek Doručení dárků na druhou adresu.... arr3AlergenyUvádíme Vám povinné údaje o alegenech před nákupem v obchodě. OBJEDNÁVKA-Klasických medovníků ...

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

Cena pro vás: 639 Kč
Cena pro vás: 899 Kč

Náš vlastní recept na medovník - upečte si ho také doma

Rádi doma pečete? I když medovníky prodáváme, rádi se pochlubíme a přidáme na internet další original z Armenie! Bude to další tip, kterých najdete na interentu stovky a každý je jiný! Pokud nemáte čas, i my máme ihned v lednici pro Vás připravený Medovník za super cenu! Náš vlastní recept, jak doma vyrobit ten vlastní, domácí, jako od babičky! Originální recept se po dlouhých peripetiích podařilo získat  od naší kamarádky z Arménie. Náš vlastní Recept na medovník je návod, tip a krok za krokem, jak připravit moučník vhodný na všechny oslavy pro děti i dospělé. Naše inspirace pro Vás a pro každou slavnostní příležitost.

Objevujte nové recepty každý víkend a zkuste si samy doma vyrobit to, co umějí v té nejlepší pekárně v Praze! Než se do toho pustíte, porovnejte si všechny ceny, složení námi uváděné suroviny. Na oslavy šetřete čas, kupte u nás originál a ušetřete své peníze! Je zbytečné utrácet víc. Podívejte zde do našeho e-shopu med- medovka dorty

Vaše domácí ingredience musíte mít pečlivě nakoupeny vše musíte doma použít v naprosto přesném poměru. Jedině tak se dokonale prolne křehkost zlatavých medových plátků, u tohoto receptu jsou použity dva speciální jemné smetanové krémy. Postup na těsto – v hrnci, který je doma postavený na plotně, rozpustíte máslo, do něj přidáte mléko, vejce, cukr, med a sodu. Jakmile vytvoříte jednorodou hmotu, vylijeme ji do mísy s moukou a vypracujete si těsto. Z utvořeného těsta uválejte pět rovnoměrných plátů a postupně pečete v troubě na 175°C. Pečte v troubě pět až sedm minut. Než se pláty zchladí, oříznete si je do požadované velikosti a ze zbytků vytvoříte strouhanku, kterou v konečné fázi budeme dort obsypávat. Na krém je skvělé Salko vylijete do misky a zašleháte do něho kousky másla. Důkladně vše promíchejte. Připravte si také předem vše potřebné na druhý krém. Zakysanou smetanu vyklopte do mělké misky, do kelímku po smetaně si nasypete moučkový cukr a vše vyklopte do misky ke smetaně a umíchejte. A když Vám vaše domácí napečené medové placky vychladnou, namažte je postupně všechny připraveným krémem. Poté, co jej celý namažete z boku, můžete vše posypat vlastní strouhankou. Tu máte hotovou ze zbytků ukrojených plátů. Nakonec podle vlastního uvážení posypte hotový dort vlašskými ořechy. Podle našich informací je dort nejlepší odleželý. Nechte tedy v komoře v chladu dort odpočívat a těšte se na něj! Proto pečte doma v noci v pracovní den, tak, aby byl dva dny pěkně proležený přes víkendovou hostinou! A až přijde den D, tak

Nakrájejte a dejte se svými hosty do něj. Přejeme Vám, aby byl pěkně kulatý, vysoký a lahodný. Pokud se Vám do něj nechce a nemáte čas, u nás to jde rychle a dort si na hostinu můžete u nás objednat. A konečná cena dortu bude nižší, to je náš názor na domácí recepty, domácí pečení a domácí recepty. Každý my si to měl jednou zkusit a porovnat, nákupen online se dá ušetřit nejen peníze ale i čas. Profesionální pečení, výroba, garance odborné veřejnosti, originální složení a hlavně pravidelné ocenění medových dortů! Ihned v lednici Praha

Umíte doma vyrobit i medové srdce? Při nákupy potravin však vždy velmi přísně dbejte na původ surovin - mouka, vejce i vlašské ořechy musejí být té nejvyšší kvality. Důslednému výběru věnujte nákup pravého medu. Vámi použitý med by měl být přímo od včelaře, nikdy nesmí obsahovat barviva, stabilizátory a ani pověstná éčka, ostatně jako celý Váš domácí dort.  A až budete svým hostům dort krájet, nikdy je nezapomeňte upozornit na Alergeny. Vejce, mléko ořechy některým lidem nedělá dobře a lidé v Bruselu by se mohly na Vás klidně i zlobit.

Námi doporučený Recept na Váš domácí medovník:

Těsto na korpus:

  • 450 g hladké mouky
  • 150 g cukru
  • 1 vejce
  • 50 g másla
  • 2 velké lžíce medu
  • 5 velkých lžic mléka
  • 1 lžička sody

Krémy

  • 1 kondenzované mléko
  • 1 máslo
  • 1 zakysanou smetanu
  • moučkový cukr

Posyp horní části dortu

  • 60g vlašských ořechů

Přejeme všem při domácím pečení hodně úspěchů, pečte s láskou. Komu se nedaří, rádi zaskočíme a vyhovíme, pomůžeme, poradíme ze srdce, medové dorty ve tvaru srdíčka necháme připravit i pro Vás z profesionální výroby