Úvod » Alkohol na oslavu » Kořalky na oslavu » Žufánkova placatka 50% slivovica na oslavu 0,7


        

Žufánkova placatka 50% slivovica na oslavu 0,7

Všechny destiláty a pálenky nabízíme i ve formě dárkového balení určeného pro každou příležitost

Kup ihned osobní odběr zdarma Praha 1

 

Dostupnost: Praha 1, Národní 9, (Podle Gusta)
Číslo produktu: Žufánek 10
Balení: sklo 0,70
Produkt: Pálenka z ovoce
Mě. jednotka: 1 litr
Země původu: ČR
Značka: Žufánek
Obec: Boršice
Výrobce: ŽUSY s.r.o.
Objem láhve: 700 ml
Obsah alkoholu: 50%
K odběru v okolí: Praha 1, Národní 9, (Podle Gusta)
Druh destilátu: Slivovice
Cena pro vás: bez DPH: 545 Kč
Cena pro vás: s DPH (21 %):
659 Kč

do košíku:
  ks  

Slivovica Žufánek 0,7

Je právem nazývána přítelem srdce ze Slovácka pro své rychlé a povzbuzující účinky, které vedou ke zlepšení nálady. Ovocný destilát značka Žufánek se vyznačuje 100% přírodní produkty, zásadně bez umělých aromatů, barviv a náhražek. Všechny produkty jsou ručně vyráběny, stáčeny a etiketovány v limitovaných sériích. Na všech oslavách mužů je oceňována tí, že se vyznačuje vyrovnanou ovocnou chutí a navozuje sváteční náladu, narozeninovou náladu, slavností náladu. Vaší náladu Vám může zlepšit fakt, že se dá popadnout hned na prodejně, bez internetové objednávky. Pálenky tradiční, pálenky z ovoce, pálenky naše od našeho výrobce na oslavu ihned k odběru i podle vlastnosti dárkové balení přímo na prodejně Praha 1, Národní 9, uvnitř v domě je označena Podle Gusta.
  • Značka: Žufánek
  • Obsah alkoholu: 50%
  • Země původu: Česká republika
  • Objem: 0,7

Slivovice Žufánek je ušlechtilý ovocný destilát s charakteristickou chutí a vůní. Je vyráběna z vlastního ovoce s pevně stanovenými poměry jednotlivých odrůd, čímž je zajištěna originalita skutečně dobré slovácké slivovice. Výroba slivovice je složitý a dlouhý proces, který začíná sklizní švestek (u nás jim říkáme trnky) a jejich tříděním. Šanci má pouze zralé a čisté ovoce. Z něj připravíme kvas, který dopravíme do uzavřených nerezových tanků o objemu 160 hl. Toto stadium výroby se nazývá kvašení a je nejdůležitějším prvkem ve výrobním procesu. Za nepřístupu vzduchu kvas zraje min. 60 dnů, přičemž tuto dobu nebo intenzitu kvašení můžeme regulovat pomocí chladícího duplikátoru, kterým jsou vybaveny všechny naše kvasné tanky.Doporučovaná teplota podávání a skladování je od 10 - 18 °C.