KONTAKT PRAHA

Prodejna Praha - Národní třída 9
obsluha výdejny 776 030 228
Po -Pá: 12 -19 hod
tel: 778 088 158
napište nám
Provozovatel: IČ 28889878
Rozvoz po dohodě

Servis - Služby

arr3Výdejna Praha 1 - Osobní převzetí na objednání a ihnedNárodní číslo 9 - výdejní místo - Otevřeno Tel:776 030 228 Prodejna s výdejnou Praha 1:je k... arr3Doručení Praha - dodání si určíte sami, uveďte jej do poznámky!Doručení a doprava za poplatek po Praze Termín dodání na Vámi požadovanou adresu si určíte sami -... arr3Dorty na jinou adresu Praha -dort jako překvapení nebo dárekJednoduchá pravidla a podmínky dopravy po Praze - dorty jako dárek Jednou z hlavních výhod je ta,... arr3AlergenyUvádíme Vám povinné údaje o alegenech před nákupem v obchodě. OBJEDNÁVKA-Klasických medovníků ...

DNES V AKCI

Cena pro vás: 699 Kč
Cena pro vás: 1 999 Kč
Cena pro vás: 279 Kč

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

Cena pro vás: 999 Kč
Cena pro vás: 419 Kč
Cena pro vás: 699 Kč

Ochrana osobních údajů e-shopu www.med-medovník.cz

Informace o oslavě a párty jsou potřeba odsouhlasit . Dobré jídlo a pití máme v centru města. Dorty vždy čerstvé z výrobny. Medovník k odběru zdarma na Národní 9, Praha 1. A pokud na oslavách pijete, pijte s rozumem! Se zpracováním osobních údajů můžete vyjádřit námitku úpravou svých preferencí ochrany soukromí. Vše pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy na našem eshopu. Ochrana osobních údajů e-shopu www.med-medovník.cz

  1. Společnost Stáčírna s.r.o, se sídlem Kolínská 13/1686, Praha 3, IČ 28889878, zapsaná u Městského soudu v Praze, oddíl C 151323, (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění sm
    Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

    Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

    Zpracování osobních údajů je prováděno mojí osobnou, tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

    Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese: prodej@stacirna.cz, nebo jp@stacirna.cz

    Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky www.stacirna.cz, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

    měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
    základní funkčnosti webových stránek

    Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
    Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
    Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
    Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
    Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
    Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů. 

  3. Informační povinnost v rozsahu podle zákona o ochraně osobních údajů je jednou ze základních povinností správce osobních údajů a je podstatnou podmínkou efektivní ochrany osobních údajů, zejména proto, že na základě uvedených informací se subjekt údajů může sám na ochraně svých osobních údajů aktivně podílet, tj. svobodně se rozhodnout, zda za daných podmínek své osobní údaje poskytne, nebo se domáhat nápravy, nejsou-li jeho osobní údaje zpracovávány v souladu s právní úpravou.