KONTAKT PRAHA

Prodejna Praha - Národní třída 9
obsluha výdejny 776 030 228
Po -Pá: 12 -19 hod
tel: 778 088 158
napište nám
Provozovatel: IČ 28889878
Rozvoz po dohodě

Servis - Služby

arr3Výdejna Praha 1 - Osobní převzetí na objednání a ihnedNárodní číslo 9 - výdejní místo - Otevřeno Tel:776 030 228 Prodejna s výdejnou Praha 1:je k... arr3Doručení Praha - dodání si určíte sami, uveďte jej do poznámky!Doručení a doprava za poplatek po Praze Termín dodání na Vámi požadovanou adresu si určíte sami -... arr3Dorty na jinou adresu Praha -dort jako překvapení nebo dárekJednoduchá pravidla a podmínky dopravy po Praze - dorty jako dárek Jednou z hlavních výhod je ta,... arr3AlergenyUvádíme Vám povinné údaje o alegenech před nákupem v obchodě. OBJEDNÁVKA-Klasických medovníků ...

DNES V AKCI

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

Cena pro vás: 799 Kč
Cena pro vás: 1 289 Kč
Cena pro vás: 999 Kč

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek

Dobré jídlo a pití v centru města. Dorty vždy čerstvé z výrobny. Nákupní preference Medovník k odběru na Národní 9 - Praha 1. Maloobchodní prodejna se zaměřuje na přímý prodej výrobků prémiové kvality. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek.

  • Udělujete tímto souhlas Společnosti Stáčírna s.r.o,se sídlem Kolínská 13/1686, Praha 3, IČ 28889878, zapsaná u Městského soudu v Praze, oddíl C 151323 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    marketingové cookies (anonymní)
    aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
    Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
    Souhlas udělujete na zpracování po dobu 365 dní a to za účelem:

    marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte

    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
      Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

      Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
      Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
      Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
      Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
      Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
      Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

      Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

      Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

      vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
      požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
      vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
      u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
      nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
      požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
      na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
      v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.